mottomobile0528-236203

Incasso Hoogeveen

Brouwer+ is een échte incassospecialist. Als oud-gerechtsdeurwaarder heeft Ronald Brouwer ruim 20 jaar ervaring op het gebied van incasseren van openstaande vorderingen en weet hij hoe “de hazen lopen”! Hij biedt u zijn kennis, zijn opleiding en zijn ervaring aan om uw openstaande posten te innen. Maak er gebruik van!

Begeleiding in het gehele traject

Uw “plus” zit hem er in, dat Brouwer+ voor u van begin tot het eind uw zaak kan begeleiden. Wenst u via een rechter een vonnis te halen waardoor u gerechtigd bent om beslag te leggen: wij verzorgen alles voor u en houden u in elke fase van het traject nauwgezet op de hoogte van ontwikkelingen en (niet onbelangrijk) het kostenrisico.

Kostenbeheersing

Bij Brouwer+ geldt als belangrijkste motto: kostenbeheersing. Veel te vaak wordt een ondernemer geconfronteerd met torenhoge nota’s van deurwaarders of incassobureau in zaken die dat niet verdienen. Of worden ondernemers gelokt met "no cure no pay", wat simpelweg in de praktijk niet bestaat! Bij ons krijgt u een eerlijk advies over de inhoud en de mogelijkheden in uw zaken waarbij als basisprincipe geldt, dat uw debiteur alle noodzakelijk te maken kosten betaalt. Mocht onverhoopt en wegens omstandigheden blijken dat de zaak oninbaar is, krijgt u van Brouwer+ slechts een nota voor dossierkosten.

Contact

Als u een kopje koffie beschikbaar stelt, komt Ronald Brouwer graag naar u toe om u binnen een halfuurtje te vertellen hoe u van uw “min” die spreekwoordelijke “plus” maakt!

Klik hier voor een afspraak!